Choose language

Expense

Nykyaikainen matka- ja kululaskuohjelma

Expensen nykyaikaisella matka- ja kululaskuohjelmalla säästät työaikaa ja minimoit virheiden mahdollisuudet. Käytä Expenseä yksin tai liitä se halutessasi ERP:n

laskujen hyväksyntä_suuri_laitteilla laskujen hyväksyntä_suuri_laitteilla
tervetuloa kokeilemaan expnseä

Testaa itse

Ota ensikosketus klikattavalla tuote-esittelyllä!

Interaktiivisella demolla pääset tutustumaan Expensen ominaisuuksiin ohjatusti. Expense tekee yrityksesi matka- ja kululaskujen käsittelystä helppoa, sujuvaa ja turvallista.

Selainpohjaisella Expensellä kirjaat matka- ja kululaskut missä ja milloin tahansa ollessasi internet-yhteyden päässä: eri laitteilla – matkalla, kotona tai töissä.

Käsittelyprosessi laskujen syötöstä hyväksyntään, maksatukseen, kirjanpitoon ja viranomaisraportointiin hoituu sujuvasti ja ajantasaisesti.

Mobiilisovellus

Kuitit nopeasti pois päiväjärjestyksestä mobiilisovelluksella

Kuittien käsittely ja kululaskujen syöttäminen onnistuu sujuvasti ja nopeasti mobiilisovelluksen avulla; kuvaa kuitti, muodosta kululasku ja lähetä hyväksyntään. Laskujen hyväksyntä onnistuu mobiillisovelluksella sekä selaimella.

Expensen laajat toiminnot

Expense on edullinen ja helppokäyttöinen ohjelmisto yrityksesi jokapäiväiseen käyttöön.

spot_orange_target

Kätevä käyttää

Selkeä käyttöliittymä ja automaattilaskennat helpottavat laskujen syöttöä. Hyväksynnän jälkeen tapahtumat ovat siirrettävissä maksatukseen. Voit seurata reaaliaikaisesti omien laskujen käsittelyn etenemistä.

spot_orange_interface-dev

Nopea käyttöönotto

Käyttöönotossa tarkistetaan yrityskohtaiset määritykset ja perustiedot, jonka jälkeen ohjelmisto on käyttövalmis. Expensen käyttöönotto hoituu nopeimmillaan muutamissa tunneissa!

spot_orange_team

Läpinäkyvä hinnoittelu

Expensen hinnoittelu perustuu käyttäjien määrään. Tällöin olet aina selvillä ohjelmiston käyttömaksuista ja kustannukset eivät pääse yllättämään.

spot_orange_statistics

Automatisoidut prosessit ja laskennat

Automaation avulla virheiden määrä vähenee ja koko käsittelyprosessi nopeutuu. Kuittien käsittely ja laskujen syöttö helpottuu, ylimääräiset kyselyt, selvitykset sekä virheenkorjaukset vähenevät. Raportointi Tulorekisteriin hoituu automaattisesti rajapinnan välityksellä.

spot_orange_map

Pohjoismaisille yrityksille

Expense on käytössä Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Matka- ja kululaskujen tekeminen onnistuu monikielisellä käyttöliittymällä suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, norjaksi tai tanskaksi.

vastuullisuusraportti_kuvake

Tunne oma hiilijalanjälkesi

Vastuullisuusraportilla näet yrityksen matkojen mukana tulevat päästöt. Näin saat hyvän käsityksen siitä, mistä suurin osa päästöistä tulee.

matkalaskut kahdella laitteella_suuri

Matkalaskut

Syötä matkalaskut ja kilometrikorvaukset vaivatta

Päivärahojen, kilometrikorvausten ja kulujen ilmoittamisen ei tarvitse olla monimutkaista ja aikaavievää. Expensen selkeä käyttöliittymä ja automaattilaskennat helpottavat ja nopeuttavat tietojen kirjaamista. Matkalaskujen käsittely onnistuu kätevästi mobiilissa ja selaimella.

expense_kululaskun syotto mobiilissa_suuri

Kululaskut

Käsittele kuitit ja kululaskut vaikka jo tien päällä

Kaipaatko yksinkertaisuutta taksi-, edustus-, toimistotarvike- ja muiden kulukuittien käsittelyyn? Voit lähettää kulut hyväksyntään kännykälläsi!

laskujen hyväksyntä_laitteilla_uusi

Laskujen hyväksyminen

Ripeää laskujen tarkastusta ja hyväksyntää

Laskujen hyväksyjänä saat ilmoituksen hyväksyntään lähetetyistä matka- ja kululaskuista automaattisesti.
päästöraportti laitteissa_lapinakyva

Vastuullisuusraportti

Expensellä seuraat hiilijalanjälkeäsi

Näet yrityksen matkojen mukana tulevat päästöt. Näin saat hyvän käsityksen siitä, mistä suurin osa päästöistä tulee.

Käyttäjillä on pääsy näkymään, joka näyttää  mikä aiheuttavaa suurimmat päästöt ja ovatko päästöt lisääntyneet vai vähentyneet viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

Asiakkaiden suusta

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

  1. Supernopea ja helppo!

  2. Toimiva, helppokäyttöinen ohjelma

  3. Helppo ja nopea ottaa käyttöön

  4. Hyvä ohjelma - toimii kuin junan vessa

Haluatko kuulla lisää?

Autamme mielellämme